Servicii - Pardoseli din beton

Pardoseli din beton

Acestea reprezinta baza pe care se desfasoara orice activitate si este supusa la diferite solicitari!

Pardoselile industriale reprezinta un element de o deosebita importanta in orice constructie. Acestea reprezinta baza pe care se desfasoara orice activitate si este supusa la diferite solicitari! De aceea este nevoie de proiectarea acestora tinand cont de toate procesele ce se vor desfasura ulterior .
Pardoselile industriale din beton elicopterizat reprezinta un sistem de pardoseli bazat pe realizarea unei placi de baza din beton (turnat la un anumit nivel , armat cu plasa sau dispers si vibrat pentru eliminarea aerului) peste care se presara intaritor mineral de diferite culori si se prelucreaza mecanic pana se obtine un luciu si o culoare uniforma. Acest intaritor mineral de pardoseala are scopul de a asigura o duritate si o rezistenta la abraziune sporite, mult superioare betonului simplu. Nu trebuie neglijat nici aspectul estetic pentru pardoselile colorate.

Se pot obtine diferite tipuri de finisaje pentru acest tip de pardoseala industriala:
 

  •     Driscuit (daca pe suprafata se aplica ulterior gresie sau rasini epoxidice),
  •     Periat (pentru platformele exterioare),
  •     Semifinisat (pentru parchet sau covor PVC) sau
  •     Finisat “la luciu” si tratat cu protectie acrilica


   

Toate aceste tipuri de finisari depind de utilizarea pe care o va avea pardoseala!
Destinatia pardoselilor industriale
   
 

  •     Industrie grea
  •     Industria constructoare de material rulant
  •     Industria conductoare de masini-unelte
  •     Depozite logistice si magazine en-gros


 Zonele in care se proceseaza materiale, se depoziteaza materii prime sau produse finite trebuie sa aiba o rezistenta foarte buna la stresul mecanic (vibratii, incarcari mari, trafic intens mediu si mare, transport si manipulare), termica si chimica, pardoselile industriale din beton elicopterizat tratate cu intaritor mineral de pardoseala facand fata cu success acestor cerinte.
Firma noastra este specializata in realizarea de pardoseli industriale din beton elicopterizat pentru orice tip de trafic.